BoFIP - Over ons

Over ons

Wat is BoFiP en wie zijn wij?

WAT DOEN WE?

Samen met enkele lotgenoten en hun partners hebben wij BOFiP opgericht. Als kersverse v.z.w. willen wij ons profileren als een open en eerlijke organisatie.

Fibromyalgie is een 'niet te onderschatte' aandoening met constante pijnen en een heel deel verschillende symptomen. Alleen weet men nog steeds niet vanwaar ze komen of hoe ze ontstaan. De oorzaken zijn nog onbekend, waardoor er ook nog geen behandeling of geneesmiddel voor bestaat.

BOFiP wil deze 'ziekte', evenals CVS, meer in de openbaarheid brengen, er aandacht aan geven en er begrip voor vragen. Wij proberen er te zijn voor lotgenoten en hun familie, door hen samen te brengen op bijeenkomsten en hen op de hoogte te houden van alles wat om en rond Fibromyalgie draait. Wij willen helpen bij het tot stand brengen van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken van Fibromyalgie. Eens de oorzaak bekend, kan men werken aan medicatie en therapieën. Maar daarvoor is er geld nodig, veel geld. Daarom willen wij ons met hart en ziel inzetten om evenementen op touw te zetten, zodat ook wij kunnen bijdragen aan het onderzoek.

Wij zijn zeer gedreven om groots te worden en hebben de ambitie om een verschil te maken in de wereld van Fibromyalgie. Maar daarom rekenen we ook op jullie steun...

Alvast daarvoor dank.
Reine Dobbeleers, voorzitter vzw BOFiP

WIE ZIJN WE?

Reine Dobbeleers
Reine Dobbeleers
Voorzitter / contactpersoon voor lotgenotengroepen
Peter Van Alstein
Peter Van Alstein
Secretaris
Robert Hansen
Robert Hansen
Penningmeester
Emmy de Sutter
Emmy de Sutter
Bestuurslid